X

Obren diligències a Onofre Pascual, el seu pare i l’excap de la Patrulla Verda per presumpta extorsió

El denunciant diu que el propietari de Bierkonig i Torres varen actuar en connivència per acabar amb els negocis de la competència

14/06/2021

Obren diligències a Onofre Pascual, el seu pare i l’excap de la Patrulla Verda per presumpta extorsió

El jutjat d’instrucció número 5  de Palma obre diligències als hotelers Miquel Pascual i Onofre Pascual i a l’excap de la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma, Gabriel Torres  arran de la querella presentada per un empresari de l’Arenal. El querellant demana que els investiguin per extorsió i organització criminal i que els apliquin una fiança de 900.000 euros. Explica que, l’any 2003, va obrir a Platja de Palma un negoci anomenat Deutsch Park que utilitzava un logotip que “podia resultar similar al de Bierkonig“.  Després d’arribar a un acord amb el propietari de l’establiment, Onofre Pascual, el querellant va acceptar canviar la seva imatge a canvi de 12.000 euros. Aquest empresari pensa que Pascual creia que l’èxit del seu local es devia a la confusió del seu logotip amb el de Bierkonig però, quan va canviar d’imatge, continuava amb gran afluència de clients. En un intent d’acabar amb la competència, Pascual va intentar aconseguir el traspàs d’aquest local. El traspàs no es va materialitzar perquè no es va arribar a un acord econòmic. Pascual oferia 300.000 euros i el querellant demanava 1 milió d’euros.

Ordres per ofegar la competència

Després del fracàs d’aquestes negociacions, l’empresari va començar a rebre “visites diàries i constants de la Patrulla Verda”. En aquell moment, Gabriel Torres era el responsable d’aquesta unitat policial. El denunciant assegura que li varen imposar nombroses multes per superar el nivell de renou permès. Diu que eren multes injustes perquè ell disposava al local d’un aparell que li indicava que mai no va superar els decibels permesos. També explica que aquestes inspeccions li varen perjudicar perquè els clients marxaven i, al final, va haver de tancar. Assegura que, un temps després, va saber que Onofre Pascual, en connivència amb Torres, havia ordenat a la policia ofegar tots els negocis de la zona per acabar amb la competència.

 

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris