X

Breu conversa de Sánchez amb Biden en la cimera de l’OTAN

20 segons d'un primer encontre del president espanyol amb l'estatunidenc des que aquest va prendre possessió

14/06/2021

Breu conversa de Sánchez amb Biden en la cimera de l’OTAN

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha conversat breument amb el seu homònim dels Estats Units, Joe Biden, abans d’iniciar-se la cimera de l’OTAN a Brussel·les, en una xerrada en què el contingut informarà el mandatari espanyol en roda de premsa.

Després de fer-se la foto de família i visionar una projecció juntament amb la resta de líders, Biden i Sánchez han mantingut mentre caminaven cap a la sala on se celebra la cimera una “breu conversa”, segons ha qualificat la Moncloa, que es pot observar durant 20 segons en el vídeo oficial facilitat per l’OTAN.

Entre altres coses, indica la Secretaria d’Estat de Comunicació, s’havia acordat que la seva salutació fos captada per les càmeres “com a prova de l’excel·lent relació que existeix entre tots dos països”.

El Govern espanyol va anunciar que Pedro Sánchez mantindria aquest dilluns la seva primera trobada amb Biden en els marges del cim de l’OTAN. És el primer contacte directe entre els dos líders des que Biden va prendre possessió del seu càrrec el 20 de gener.

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris