X

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

El Govern posarà en marxa una aplicació per agilitzar-ne el procés

14/06/2021

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

El Certificat Covid Digital ja es pot tramitar i recollir de manera presencial a 7 punts de les illes. Son Espases, l’Hospital Comarcal d’Inca i el de Manacor són els punts habilitats a Mallorca. A Menorca es pot acudir tant al Centre de Salut Canal Salat de Ciutadella com a l’Hospital General Mateu Orfila. Els altres dos punts són a l’Hospital de Can Misses a Eivissa i a l’Hospital de Formentera.

A partir del primer de juliol el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió Europea. També és vàlid per als desplaçaments entre comunitats autònomes i la intenció del Govern és utilitzar-lo per poder dur a terme altres esdeveniments amb total seguretat. El primer exemple n’és el concert pilot de Sidonie en el marc del Festival Mallorca Live Summer.

De moment, els punts funcionen per ordre d’arribada, però l’ibsalut ultima una aplicació per demanar cita que estarà enllestida en 15 dies. Cal recordar que el tràmit també es pot fer a través d’internet. La modalitat presencial, durant la primera jornada, ha tengut molt bona acollida, només a l’hospital d’Inca s’hi han apropat més un centenar de persones.

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris