X

Accés restringit a la platja i al far de Formentor

Enguany el control començarà al Port de Pollença i s'autoritzarà l'entrada de vehicles fins que l'aparcament que dóna accés a la platja estigui complet.

15/06/2021

Accés restringit a la platja i al far de Formentor

Ja està en marxa el dispositiu de restricció al trànsit per arribar a la platja i al far de Formentor. Unes restriccions que es duran a terme fins al mes de setembre i que tindrà un horari de deu del matí fins a les set del vespre. Com a novetat, enguany la limitació s’amplia i comença al Port de Pollença. En concret, s’estableixen dos nivells de restriccions. El primer des del Port de Pollença fins a la platja de Formentor i, el segon, des de la platja fins al far.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, en declaracions a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio espera que aquestes mesures no siguin un inconvenient pels turistes. Per això, s’han habilitat dues línies d’autobusos per facilitar l’accés a tota la zona restringida als vehicles sense autorització i als visitants . La primera línia cobrirà la ruta Alcúdia – Port de Pollença – Platja de Formentor, i l’altra connectarà Alcúdia amb el Port de Pollença i el far de Formentor. Tomeu Cifre assegura que “la gent haurà d’acostumar-se a deixar el cotxe als aparcaments habilitats i agafar l’autobús”.

Per altra banda, els vehicles que ho necessitin podran circular per la zona restringida demanant una acreditació amb una antelació mínima de tres dies hàbils a la Direcció General de Trànsit. El batle de Pollença és conscient que les peticions d’autoritzacions augmentaran perquè “hi ha moltes persones que fan feina al sector de la restauració que necessiten passar per aquesta zona”.

Per cert, que la DGT ja ha instal·lat càmeres amb lectors de matrícula per controlar que només els vehicles amb autorització arribin al far. L’incompliment de la normativa preveu sancions d’entre 80 i 200 euros.


Escolta aquí la notícia completa d’IB3 Ràdio

15/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris