X

Segon any sense Sant Joan de Ciutadella però amb un gran reforç policial

Es duplica el nombre d'agents i es triplica, fins als 16 policies locals, en els dies punts, 23 i 24 per evitar aglomeracions i botellades

15/06/2021

Segon any sense Sant Joan de Ciutadella però amb un gran reforç policial

El primer toc improvisat de Sant Joan, sense mascareta ni distància de seguretat, que es va celebrar l'any passat.

Ciutadella reforça el dispositiu policial durant la setmana de Sant Joan. Malgrat les festes com a tal han estat suspeses per la situació sanitària, es preveu una allau de visitants durant els dies que venen, motiu pel qual la Junta de seguretat ha decidit incrementar el nombre d’agents.

Les xifres que té el consistori sobre la taula és que, a hores d’ara, s’han venut uns 6.000 passatges per arribar a l’illa amb vaixell. La principal preocupació són les aglomeracions i les botellades, per això es duplica el nombre d’agents i es triplica, fins als 16 policies locals, en els dies punts, 23 i 24.

A més, comptaran amb el reforç nocturn de 25 membres de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional. En total, una quarantena d’agents per evitar el descontrol a les zones d’oci i també moments clau de la festa, com per exemple, casa el Caixer Senyor durant el primer toc.

El dispositiu preveu també vigilància puntual des de l’aire i un increment dels controls al port i a la carretera per prevenir consum de drogues i alcohol.

15/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris