X

Desolació a Magaluf pel perllongament de les restriccions internes al Regne Unit

15/06/2021

Desolació a Magaluf pel perllongament de les restriccions internes al Regne Unit

Els empresaris i residents de la zona vivien pendents de rebre aquests visitants pròximament, però el descontrol de la pandèmia al Regne Unit i l’allargament de les restriccions, minva les seves esperances. Per això, coincideixen en la necessitat de diversificar el turisme i atreure altres mercats emissors per no tornar a patir conseqüències similars.

La manca de turisme britànic, el seu principal de la zona, fa molt difícil el dia a dia en aquest nucli turistic. La majoria de bars i restaurants  i comerços estan tancats… fins i tot, algunes de les franquicies més famoses de menjar ràpid… hem vist cartells de “es lloga” i “es traspassa” i els pocs que tenen obert, aprofiten per fer tasques de neteja però no tenen cap client. Insisteixen en la necessitat d’obrir-se a altres països emissors, com el turisme alemany o dels països nòrdics per no dependre exclusivament d’un mercat.

Als hotels, bars i comerços tancats, s’hi afegeix la poca presència de taxis. Ara mateix només operen la meitat de la flota cada dia i l’activitat que hi ha no basta ni per cobrir les despeses del taxi. Tampoc hi ha moviment pel carrer, només alguns turistes aïllats i residents que han aprofitat el dematí de sol per anar a la platja.

15/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris