X

Prop de 200 obres formen la primera exposició d’Art Contemporani d’Alaior

Una parella de col·leccionistes ha decidit cedir de forma gratuïta, i durant cinc anys, obres d'artistes de renom com Joan Miró, Miquel Barceló, Jaume Plensa i Antoni Tàpies

16/06/2021

Prop de 200 obres formen la primera exposició d’Art Contemporani d’Alaior

Alaior inaugura aquest dijous el primer dels dos Centres Internacionals d’Art Contemporani que obriran les portes aquest estiu a Menorca. Hi acollirà, durant 5 anys, més de 200 obres d’autors de renom com Miró, Barceló o Tàpies. Dia 17 de juliol s’hi afegirà la galeria d’art que “Hauser and Wirth” ha projectat a l’Illa del Rei.

Prop de dues-centes obres formen la primera exposició d’Art Contemporani d’Alaior, que s’inaugura aquest dijous i que hi inclou creacions de grans autors com Joan Miró, Miquel Barceló, Jaume Plensa i Antoni Tàpies.

Una parella de col·leccionistes ha decidit cedir de manera gratuïta i durant 5 anys totes aquestes obres, amb la voluntat d’apropar l’art a tots els públics, sobretot als més petits.

El consistori ha invertit 40.000 € per condicionar el nou centre Alaior d’Art Contemporani i gastarà 60.000 euros anuals per garantir la preservació i la seguretat de totes les obres. També s’hi inclouen composicions d’artistes menorquins com Matíes Quetglas.

LÔAC, el nou centre Alaior Art Contemporani, estarà obert de dimarts a diumenge, en horari de matí i capvespre. L’entrada costarà 5 euros, excepte per als residents d’Alaior… que hi podran accedir de manera gratuïta fins a finals d’any.

16/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris