X

Terraferida denuncia que els plans de restauració de pedreres amaguen perpetuar l’activitat d’extracció

La pedrera de Can Negret a Alaró i la d'Establiments a Palma són dos exemples

17/06/2021

Terraferida denuncia que els plans de restauració de pedreres amaguen perpetuar l’activitat d’extracció

La pedrera de Can Negret, a Alaró és una de les 8 explotacions d’extracció d’àrids que Terra Ferida denuncia que tramita un expedient per continuar extraient àrids destinats a obra civil o a la construcció de carreteres a Mallorca. Segons l’entitat ecologista, darrere dels anomenats plans de restauració de la zona malmesa, s’hi amaguen, en realitat, projectes per perpeturar l’activitat d’extracció d’àrids durant molts anys.

Terraferida es refereix també al projecte de restauració de la pedrera d’Establiments, tancada des de fa 15 anys. Segons assenyala en el seu informe, l’impacte ambiental del projecte que s’ha presentat és molt gran.

El Govern assenyala que tots els projectes que es tramiten necessiten l’aval de diferents administracions i que no s’atorga cap permís sense l’informe favorable de la Comissió Balear de Medi Ambient,

L’exposició pública dels 8 projectes denunciats per Terraferida finalitzarà durant les properes setmanes. En tots els casos, l’entitat ecologista ha anunciat que hi presentarà al·legacions.

17/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris