X

Palma celebra el primer congrés híbrid postpandèmia

La vacunació, la salut mental i la tasca d'Atenció primària han centrat aquesta jornada

17/06/2021

Palma celebra el primer congrés híbrid postpandèmia

Controls sanitaris estrictes a l’entrada del Congrés. Demanen als assistents el DNI i un codi QR. El 90% dels metges assistents estan vaccinats. Aquells que no han de mostrar una prova negativa o fer-se-la abans d’entrar com els periodistes. Són algunes de les mesures sanitàries per assegurar que la Covid no entra al Congrés. L’any passat ja s’havia de celebrar a Palma però la pandèmia ho va impedir. Per això hi havia ganes de venir enguany.Han optat per una versió híbrida per primera vegada després de la crisi sanitària: 800 metges són a Palma i 2800 en línia.

A les taules rodones, els ponents poden estar sense mascareta si mantenen la distància de seguretat. Avui era inevitable parlar de l’atenció primària durant la pandèmia. Els metges de família han atès 9 de cada 10 pacients de la Covid. Han solucionat dubtes, fet diagnòstics, proves i seguiment de pacients en una època de molta incertesa
I ho han fet sobretot al principi sense el material de protecció adequat i exposant-se al contagi. 118 metges han mort de Covid durant la pandèmia a tot el país.

17/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris