X

El 60% de les places hoteleres de Mallorca ja estan obertes

Zones d'incidència britànica com Santa Ponça no arriben al 30% de places operatives

18/06/2021

El 60%25 de les places hoteleres de Mallorca ja estan obertes

En la seva actualització setmanal, la Federació Hotelera de Mallorca informa que el 60 per cent de les seves places hoteleres associades ja estan obertes el dia d’avui. Si ho analitzem per nombre d’establiments, la xifra és superior. 524 hotels associats ja estan operatius de 828. Són 69 més que la setmana passada. Representa el 63% de la planta hotelera. Ara bé, asseguren que les ocupacions encara no són les desitjables.

Com és tendència, el ritme d’obertures està augmentant un 10% cada setmana pel bon comportament dels mercats a excepció del britànic.

Per zones, mentre els agroturismes tenen tots obert, a Cales de Mallorca només el 18% de les places estan obertes i a Santa Ponça el 26% per la manca de britànics.

María José Aguiló, vicepresidenta de la FEHM, afirma: “Estam lluny de completa l’obertura total per zones. Les que fan feina amb el mercat britànic es troben en una situació complicada. Esperem possibles canvis en les mesures per viatjar del Regne Unit i que això permeti una reactivació d’aquestes zones”.

 

 

18/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris