X

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

19/06/2021

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat. Aquest és l’objectiu del programa “Mou-te” que ha posat en marxa el Consell de Mallorca. Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants. Més de 400 persones fan activitats, quasi diàries, de càrdio i tonificació.

En Toni els indica i ells es posen en marxa. Moviment articular, exercicis aeròbics i també passejades. Dos dies per setmana, aquest monitor, s’encarrega d’activar-los a Montuïri.

El de Montuïri és un dels 54 grups que participen en el programa “Mou-te”. Entre ells trobam na Cati. Sempre ha estat molt esportista i ara que està jubilada l’il· lusiona tornar a l’exercici. Encara més, després de la pandèmia.Ben igual que en Miquel. Va estar malament un temps i s’hi ha apuntat ara que està millor.

La pandèmia ha fet que molta gent de la segona i tercera edat tornessin sedentaris, per això apostar per l’envelliment actiu i pel desenvolupament físic i social, és més important que mai.

El programa farà una aturada durant els mesos de juliol i agost, però es reprendrà al setembre. El Consell espera que es puguin sumar més municipis amb manco de 4.000 habitants.

19/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris