X

Torna l’oci nocturn

Entre moltes mesures, s'amplia l'horari de bars i restaurants que podran obrir fins a les 2 de la matinada

20/06/2021

Torna l’oci nocturn

EFE

Les noves mesures de desescalada que han entrat en vigor avui afecten també a la restauració i al sector d’organització d’esdeveniments, entre d’altres. A continuació vos explicam quins són els principals canvis.

Bars i restaurants:

A partir d’avui, bars i restaurants podran estar al 100% de la seva capacitat en exteriors, amb 12 persones com a màxim per taula. A més, es podrà fer ús de les barres tant per menjar com per beure, sempre que no hi hagi més de dues persones i fins a les 00 h de la nit. En interiors, es podrà obrir al 50% de la capacitat, amb un màxim de 6 persones per taula. A més, s’amplia el seu horari: bars i restaurants podran obrir fins a les 2 de la matinada.

Platges i Parcs:

Avui també canvien els horaris de les platges i parcs infantils. Podran estar oberts fins a les 12 de la nit i romandre tancats fins a les 6 de la matinada, tot i que cada Ajuntament podrà decidir aquest horari.

Celebracions socials:

Les celebracions socials -noces, batejos, comunions- es poden celebrar tant en interiors com en exteriors sempre que no se superi el 50 per cent de la cabuda de l’establiment.
Això sí, els assistents en aquests actes han de complir alguna d’aquestes condicions: estar vacunats amb pauta completa dins dels 8 mesos anteriors a la data de l’esdeveniment; si no duen la pauta completa, haver rebut la primera dosi de la vacuna almanco 15 dies abans de la celebració i com a molt 4 mesos abans; i si no s’està vacunat, s’haurà de presentar un test d’antígens o una prova PCR.

Reunions socials i familiars:

Quant a les reunions socials i familiars, s’eliminen totes les restriccions, però des del Govern es recomana precaució i mantenir les mesures de prevenció, com l’ús de la mascareta en exteriors (fins al 26 de juny) i en interiors sempre, així com mantenir la distància de seguretat.

20/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris