X

Carmen Calvo rep a Inca el Premi Maria Plaza

El guardó reconeix la tasca d'entitats i persones que lluiten per la igualtat i el dret de les dones 

20/06/2021

Carmen Calvo rep a Inca el Premi Maria Plaza

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, rep el Premi Maria Plaza, que atorga la Federació Socialista de Mallorca.- EFE/CATI CLADERA

La vicepresidenta primera del Govern i ministra, Carmen Calvo, ha rebut aquest diumenge, a Inca, el XX Premi Maria Plaza, un guardó que reconeix la tasca d’entitats i persones que lluiten per la igualtat i els drets de les dones. L’acte s’ha celebrat al Claustre de Santo Domingo d’Inca.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, ha estat qui li ha fet entrega del guardó. També han assistit a l’acte Mercedes Carrido, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el secretari general de l’Agrupació Socialista d’Inca i el batle del municipi, Virgili Moreno.

“Aquests premis neixen de la idea d’Aina Radó, que va ser secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, per reconèixer a aquelles entitats i persones que lluiten per la igualtat. Els socialistes sempre hem tingut la igualtat com a bandera”, ha declarat la presidenta Francina Armengol.

20/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris