X

Fons europeus: oxigen indispensable per a la diversificació econòmica de les Illes

Un dels projectes que ja s'ha inclòs dins el pla estratègic estatal és la creació del tramvia de Palma

20/06/2021

Fons europeus: oxigen indispensable per a la diversificació econòmica de les Illes

Mitigar els efectes socials i econòmics derivats de la pandèmia de la Covid-19. Però també aprofitar per aconseguir una diversificació econòmica de les Balears, i així no dependre tant del turisme. Són alguns dels objectius a realitzar amb els fons europeus.

La diversificació econòmica de les Balears és un dels objectius que es vol aconseguir a través de la injecció econòmica dels fons europeus, per no dependre tant del turisme.

Amb la vista posada a potenciar altres sectors com la recerca, el coneixement i també les indústries del sector primari. La idea és aprofitar els fons europeus per mitigar els efectes socials i econòmics causats per la pandèmia del coronavirus. Però també estar preparats per si vingués una altra crisi. Conscients també, però…

Un dels projectes que ja s’ha inclòs dins el pla estratègic estatal és la creació del tramvia de Palma. Però, n’hi haurà més. La setmana que ve, la comissió dels fons europeus es tornarà a reunir. Una trobada on es treballarà més tècnicament les propostes i està previst que ja s’elabori un esborrany del que serà el pla estratègic que defineixi què volen ser les Illes Balears en l’horitzó 2030-2050.

20/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris