X

Treballadors de Majorica: “Les indemnitzacions són inacceptables”

Els 107 treballadors no subrogats de l'empresa emblemàtica de perles de Manacor demanen una millora de les condicions de l'ERO i la seva inclusió a una borsa de treball 

20/06/2021

Treballadors de Majorica: “Les indemnitzacions són inacceptables”

Els treballadors no subrogats de Majorica demanen una millora de les condicions de l’ERO. Sobretot pel que fa a les indemnitzacions. També demanen la seva inclusió a una borsa de treball. A hores d’ara, les negociacions de l’Expedient de Regulació d’Ocupació encara no han començat.

Són les peticions del grup de treballadors no subrogats de Majorica. S’han agrupat per demanar al Comitè i als Sindicats que lluitin per aquestes reivindicacions. Expliquen també que estan desinformats.

Són 107 que han quedat fora, 57 d’ells a Mallorca i 51 repartits a altres indrets d’Espanya. Demanen també que no es firmi l’ERO sense abans fer una assemblea amb ells i poder decidir, diuen, si n’accepten les condicions o no.

Segons fonts del Comitè, traslladen que comparteixen les reivindicacions dels treballadors i que faran feina en aquesta direcció. El col·lectiu de treballadors es reunirà dimecres amb la direcció general de Treball per tal de plantejar-los la seva situació.

20/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris