X

Aragonès, a Sánchez: “És l’hora de l’amnistia i d’un referèndum acordat”

El president català reconeix que els indults són un pas que "ajuda a generar credibilitat en el camí de la negociació i l'acord per a resoldre el conflicte amb Catalunya"

22/06/2021

Aragonès, a Sánchez: “És l’hora de l’amnistia i d’un referèndum acordat”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha emplaçat aquest dimarts al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a aprofundir ara, després dels indults als presos del procés, en la via del diàleg, “la negociació i la política”: “És hora de l’amnistia. És hora d’un referèndum acordat”.

Aragonès ha comparegut en la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, amb els 14 consellers del seu govern, per a oferir una declaració institucional en la qual ha admès que els indults són un pas que “ajuda a generar credibilitat en el camí de la negociació i l’acord per a resoldre el conflicte” català, encara que ha de cessar “tota la repressió” contra l’independentisme.

“És hora de l’amnistia i el dret a l’autodeterminació. És hora d’un referèndum acordat. És hora de la solució que genera més consens intern, que assegura l’aval internacional i que garanteix una cohesió social irrenunciable”, ha proclamat.

22/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris