X

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Encara està en vigor la normativa autonòmica que prohibeix romandre a les platges a partir de les 12 de la nit

22/06/2021

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Molts municipis de Mallorca amb costa han decidit tancar prest les platges aquest dimecres vespre, revetlla de Sant Joan, per evitar aglomeracions. No volen que se celebrin festes on no es respectin les mesures de seguretat contra la Covid. Aquells ajuntaments que no ho han prohibit per decret recorden que encara està en vigor la normativa autonòmica que prohibeix romandre a les platges a partir de mitjanit. Els ajuntaments estan habilitats per posar horari de tancament avançat si ho consideren oportú.

A Alcúdia a partir de les 21.00 hores un dispositiu especial de seguretat vigilarà el compliment de la restricció. Es pararà especial atenció a les platges de la zona nord, la de Sant Joan i Sant Pere, per ser unes de les més concorregudes tradicionalment aquest dimecres nit.

Els batles recorden que “ha costat molt controlar els contagis i que no s’ha d’abaixar la guàrdia”.

També han anunciat que tanquen totes les platges de Calvià a partir de les vuit del vespre i les del terme de Manacor. Segons els consistoris s’ha fet un esforç molt gros per controlar els contagis i no volen que s’abaixi la guàrdia abans d’hora.

Altres municipis com Pollença i Sóller no han vist necessari haver de tancar les zones de bany. Confien que la normativa que es va instaurar durant aquests mesos de desescalada, de no poder romandre a les zones de bany a partir de la mitjanit, sigui suficient.

Un dels punts complicats, per la tradició de celebrar la revetlla, és Platja de Palma, on l’Ajuntament ja ha anunciat que tanca totes les zones de bany a partir de les set del capvespre.

22/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris