X

Perilla la producció del Laccao a Mallorca

Damm ha traslladat temporalment la producció del batut en botella de vidre a Barcelona

23/06/2021

Perilla la producció del Laccao a Mallorca

La producció del “Laccao” a Mallorca es troba en perill després del trasllat temporal de la producció a Catalunya, segons el sindicat Comissions Obreres. Estrella Damm, propietària d’Agama, ha decidit renovar la maquinària d’esterilització de la planta de Mallorca perquè ja era molt vella. Això ha provocat que la producció del Laccao en botella de vidre s’hagi traslladat a la planta de Cacaolat a Santa Coloma de Gramanet a Barcelona.

El sindicat acusa la direcció de manca d’informació i transparència amb la trentena de treballadors que fan feina a la planta mallorquina. Pensen que la producció es podria traslladar definitivament a Catalunya.

Una informació que ha desmentit l’empresa. Asseguren que el trasllat obeeix a poder garantir el subministrament del famós batut de cacau entre els illencs durant l’estiu i que es tracta d’una mesura temporal mentre es substitueix la maquinària d’esterilització per una nova. Afirmen que no hi haurà cap afectació entre el personal.

El sindicat diu que la producció s’ha incrementat notablement per tenir estoc fins a l’octubre.

Estrella Damm afirma que manté el seu compromís amb Agama i les sis granges lleteres de Mallorca que subministren la llet. De fet, asseguren que han presentat dues manifestacions d’interès al Govern per poder obtenir recursos dels Fons Europeus Next Generation.

23/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris