X

Tornen les corrides de toros a les Illes Balears

Dia 30 de juliol, a les 19.30 hores, se celebrarà un "extraordinari festival taurí amb picadors" a la plaça de toros d'Inca

23/06/2021

Tornen les corrides de toros a les Illes Balears

Imatge d'arxiu. /EFE

Tornen les corrides de toros a les Illes Balears. Dia 30 de juliol, a les 19.30 hores, se celebrarà un “extraordinari festival taurí amb picadors” a la plaça de toros d’Inca. Enrique Ponce és el cap de cartell, juntament amb Manuel Díaz ‘El Cordobés’, Javier Conde, Emilio de Justo, El Rafi i Marcos Linares. Les entrades es posaran a la venda dilluns 12 de juliol, a partir de les 10 hores, a un preu que va dels 30 als 100 euros. Dos euros de cada entrada es destinaran al Club Elsa. L’organització considera que, com a espectacle a l’aire lliure, l’aforament podrà ser del 100%, tot i que es prendran, asseguren, totes les mesures anticovid necessàries.

L’empresa Tauroemoción, amb seu a Madrid, s’ha fet amb la gestió de la plaça de toros d’Inca amb la intenció de “tornar-la al seu màxim esplendor”.

El fet és que el 2018, el Tribunal Constitucional tombar la llei balear de toros sense sang després d’anul·lar diversos articles essencials de la llei aprovada el juliol de 2017 pel Parlament autonòmic que impedia la mort de l’animal en la plaça.

23/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris