X

Tanquen platges per la revetlla de Sant Joan: Cala Millor tindrà dos horaris

Pollença i Sóller no han considerat necessari avançar el tancament i el mantenen a la mitjanit

23/06/2021

Tanquen platges per la revetlla de Sant Joan: Cala Millor tindrà dos horaris

A Mallorca, molts municipis tancaran les platges aquesta nit de revetla de Sant Joan per evitar-hi botellades. Un cas particular és la platja de Cala Millor, dividida en dos municipis i amb dos horaris de tancament diferents.

Unes escales separen dos municipis. El tram de Cala Millor que pertany a Son Servera tancarà a les 10 del vespre i el que pertany a Sant Llorenç i tancarà 2 hores i mitja abans, a les 7 i mitja. Un fet que els veïnats diuen que provoca confusió.

El fet és, però, que els dos consistoris s’han posat d’acord. Ho han fet en el si del Consorci de Turisme de la zona. Diuen que tenen problemàtiques diferents. Al tram de Cala Millor que pertany a Sant Llorenç i a sa Coma es poden arribar a congregar 8.000 persones la revetlla de Sant Joan. Un fet que no passa a la zona de Son Servera, per això, la part llorencina tanca abans.

Els dos consistoris reforçaran els efectius policials per evitar problemes, també ho han fet a altres municipis com a Palma, on les platges tancaran a les 7 del capvespre. Tampoc es podrà assistir als arenals de Alcúdia, Manacor, Calvià i Santanyí. Altres ajuntaments com el de Pollença i Sóller no han considerat necessari avançar el tancament i el mantenen a la mitjanit.

23/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris