Golejada cap a vuitens

La selecció espanyola derrota Eslovàquia per 0-5 i es classifica per disputar la primera eliminatòria contra Croàcia

23/06/2021

La selecció espanyola s’ha classificat per als vuitens de final de l’Eurocopa i ho ha fet marcant tots els gols que havia enyorat els dos partits anteriors. Golejada 5 a 0 contra Eslovàquia en un partit, que això sí, ha començat tort. Al minut 11 Koke ha estat víctima d’un penal que ha detectat el VAR. Morata ha assumit la responsabilitat i ha fallat per confirmar la seva maledicció davant porteria. La selecció arribava sense concretar però a la mitja hora ha canviat el guió de manera radical. Xut de Sarabia que s’estavella contra el travesser. Llavors Rubrabka ha comès una errada monumental per ficar el gol a la seva porteria. La tranquil·litat ha arribat al temps afegit del primer tems amb una gran centrada de Gerard Moreno que Laporte ha convertit en un cop de cap ajustat.
Al segon temps, la selecció s’ha desfermat i la porteria s’ha fet gegant. Sarabia, Ferran Torres i kuka en propia porta han tancat una maneta que obre la porta a la següen ronda.
La Croàcia de Luka Modric serà el rival d’Espanya als vuitens de final, partit que es jugarà dilluns a les 6. Croàcia ha estat segona del grup D. Això després de golejar per 3 a 1 Escòcia a la darrera jornada. Golejada clau, perquè els croates acaben empatats a punts amb la República Txeca i són segons gràcies als gols a favor. Vlasic marca el primer del partit, McGregor empata poc abans del descans i a la segona part Croàcia sentencia. Modirc i Ivan Persic marquen els gols de la victòria.