X

Ambient festiu, però sense incidències destacables, durant la primera nit de les festes de Sant Joan de Ciutadella

Molts joves, la majoria d'ells estudiants que vénen a Menorca a celebrar el final de curs, s'han concentrat a la Plaça Nova i as Pla, a la zona del port, on l'absència de mascareta s'ha evidenciat durant tota la nit

24/06/2021

Ambient festiu, però sense incidències destacables, durant la primera nit de les festes de Sant Joan de Ciutadella

Centenars de persones han celebrat aquest dimecres vespre les festes de Sant Joan de Ciutadella. L’ambient festiu, però sense cavalls, s’ha pogut palpar tant als carrers, plens de gent, com a les terrasses dels bars i restaurants, que han estat al 100% de capacitat. Amb una mescla d’alegria i tristesa, els ciutadellencs han adaptat les festes per segon any consecutiu.

Molts joves, la majoria d’ells estudiants que vénen a Menorca a celebrar el final de curs, s’han concentrat a la Plaça Nova i as Pla, a la zona del port, on l’absència de mascareta s’ha evidenciat durant tota la nit. Aquest dimecres han arribat 10 vaixells amb 2.200 passatgers, i per aquest dijous s’espera l’arribada de 1.700 persones més, per via marítima.

Tot i que de moment no s’han produït incidents greus, l’Ajuntament i la Direcció Insular de l’Estat han programat un reforç dels efectius policials que, aquesta nit passada, ha estat de 16 Policies Locals i 25 agents de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional, a més dels agents de la Guàrdia Civil que fan els controls de trànsit a la sortida del municipi. A més, en previsió que pugui augmentar la demanda assistencial durant aquests dies a Ciutadella, s’ha reforçat tant el servei d’urgències del Canal Salat com el Servei d’Emergències amb una tercera ambulància que operarà les 24 hores.

24/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris