La victòria amb la que la Selecció vol començar a destapar el cava

El combinat espanyol es classifica per vuitens i recupera la confiança gràcies a la golejada per 0-5 contra Eslovàquia

24/06/2021

Tal vegada sigui cert allò de que ‘La fe mou muntanyes’ perquè Espanya es va classificar per als vuitens de final de l’Eurocopa marcant tots els gols que l’equip i l’afició havien enyorat els dos partits anteriors. 5 a 0 contra Eslovàquia. I això que l’inici del partit no feia gaire bona cara després que Morata fallàs aquest penal…
I la primera meitat on el combinat arribava sense concretar, tampoc no feia presagiar que els de Luis Enrique capgirarien les tornes. Però el minut 30 va ser el punt d’inflexió. Sarabia estavella un xut al travesser i Rubrabka comet una errada garrafal. Gol en pròpia porta per avançar Espanya. Abans del descans ha arribat el 2-0 amb una gran centrada de Gerard Moreno que Laporte ha convertit en un cop de cap ajustat. A la segona meitat, l’espanyola va aixafar Eslovàquia. Als 10 minuts de la represa, Sarabia caça a la perfecció la centrada de Jordi Alba i col·loca el marcador 3 a 0. Ferran Torres, que va entrar substituint Morata, va sentenciar amb un gol d’esperó després d’una gran jugada de Pedri i Sarabia a la sortida d’un córner. La cirereta al vespre la va posar Kuka amb un altre gol en pròpia porta