X

Més d’un centenar d’actuacions de la Policia Local de Ciutadella durant les festes de Sant Joan

Aglomeracions, botellades i ambient festiu a les zones d'oci, com es Pla, al centre, i a les urbanitzacions

24/06/2021

Més d’un centenar d’actuacions de la Policia Local de Ciutadella durant les festes de Sant Joan

Les aglomeracions, les botellades i l’ambient festiu s’han repetit aquesta nit passada de Sant Joan a zones d’oci, com es Pla, i a les urbanitzacions. També al centre de Ciutadella, com la Plaça Nova, on durant el vespre de dia 23 no hi cabia ni una agulla. Centenars de joves a l’aire lliure bevent alcohol sense complir les mesures de seguretat. Tot i que, de manera oficial, Sant Joan s’ha suspès i no hi ha actes protocol·laris, el cert és que molta gent ha decidit celebrar la festa igualment.

Tot i que no hi ha hagut incidències greus, durant els darrers dies, la policia local ha fet més de 120 actuacions i té a disposició el 100% de la plantilla, més el reforç de la resta de cossos de seguretat.

Unes imatges que tornen a posar de manifest les dificultats de l’Ajuntament per controlar la multitud de persones que arriben en aquestes dates, i fins i tot es publiciten. Sant Joan supera l’àmbit estrictament municipal i insular i, per aquest motiu, fa temps que es reclama la col·laboració d’altres administracions.

24/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris