X

El Govern no té encara la llista de metges objectors de la llei d’eutanàsia

Segons el Servei de Salut, però, els professionals que s'hi han mostrat favorables són suficients per atendre les peticions

26/06/2021

El Govern no té encara la llista de metges objectors de la llei d’eutanàsia

Un dia després de l’entrada en vigor de la Llei d’Eutanàsia, les gerències de cadascun dels hospitals públics de Balears no han tancat els registres de metges objectors de consciència per participar en els processos . Segons el Servei de Salut, però, els professionals que s’hi han mostrat favorables són suficients per atendre les peticions.

L’endemà de l’entrada en vigor de la llei d’eutanàsia, el Govern de les Illes Balears no té encara la llista de metges objectors. Asseguren, però, que això no serà cap impediment perquè les persones que s’hi vulguin acollir ho puguin fer.

L’entitat estatal Dret a Morir Dignament celebrà ahir a Madrid que ja es puguin fer peticions d’eutanàsia. Aquesta entitat ha lloat la manera com a les Balears s’ha implantat la norma.

Govern i Dret a Morir Dignament coincideixen en les previsions. Asseguren que els processos d’eutanàsia no representaran més de l’1 per cent del total de les defuncions anuals.


Entra en vigor la llei d’eutanàsia
Salut reconeix que ‘al principi hi haurà pocs metges que vulguin practicar l’eutanàsia’
El Col·legi de Metges empararà els professionals que no vulguin participar en processos d’eutanàsia

26/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris