X

Control preventiu a Llucmajor per controlar les aglomeracions durant la nit

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Llucmajor varen muntar un dispositiu i varen dispersar diferents reunions a la zona

26/06/2021

Control preventiu a Llucmajor per controlar les aglomeracions durant la nit

Continuen aquest cap de setmana els controls dels cossos de seguretat contra les aglomeracions. Anit Guàrdia Civil i Policia Local de Llucmajor van muntar un dispositiu per controlar les aglomeracions al municipi durant tota la nit. Es van dispersar diferents reunions a la zona i es van identificar alguns dels joves, tot i que no hi va haver cap incident a destacar.

Abans, ambdós cosos policials van posar en marxa un control preventiu a la carretera. S’aturaven alguns vehicles, s’inspeccionava que no dugessin res, se’ls feia un control d’alcohol… i si tot anava bé, endavant. Tot, afirmen des de la Guàrdia Civil, per augmentar la seguretat ciutadana i la seguretat vial.

Una feina conjunta entre Guàrdia Civil i Policia Local que confirma la necessitat de què àmbdues forces treballin de manera conjunta, com varen fer anit, en una de les zones que s’han detectat com a focus del contagi del brot de covid detectat els darrers dies a Mallorca.

26/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris