X

190 estudiants, aïllats a diversos hotels de s’Arenal

S'espera que puguin ser traslladats a l'hotel punt covid per fer-los les proves

27/06/2021

190 estudiants, aïllats a diversos hotels de s’Arenal

190 estudiants romanen aïllats a diversos establiments de s’Arenal a l’espera de poder ser traslladats a l’hotel covid per fer-los les proves. Les forces de seguretat controlen les entrades perquè ningú no en surti. Els agents vigilen perquè tot estigui en ordre, mentre que el director i empleats guarden silenci i declinen donar la seva versió dels fets. Durant el dia esperen que ambulàncies arribin per endur-se alguns d’ells.

Tampoc no s’han pogut veure els joves confinats a aquest hotel, però sí alguns que són a un altre establiment de la mateixa companyia. Amb ganes de relacionar-se entre ells, però sense càmeres com a testimoni.

En total, i segons informa la Conselleria, hi ha 268 joves detectats que podrien haver tengut relació amb el brot, i 190 continuen als seus hotels. Respecte als treballadors dels 6 establiments implicats, dels 175 empleats sotmesos a la prova, 1 ha donat positiu en Covid.

Alguns d’aquests estudiants aïllats han difós vídeos i han publicat tuits a les xarxes socials queixant-se de la situació. Asseguren que no han mantingut contacte estret amb cap positiu i que varen arribar després que es produïssin els contagis del brot multitudinari.


78 joves peninsulars traslladats a l’hotel pont Palma Bellver, 33 d’ells positius
Més de 850 estudiants positius de Covid-19 vinculats al brot comunitari

27/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris