X

Coes a la seu del Banc d’Espanya de Palma per canviar les darreres pessetes

Dimecres acaba el termini per bescanviar aquesta moneda

28/06/2021

Coes a la seu del Banc d’Espanya de Palma per canviar les darreres pessetes

Molta coa avui dematí a les portes de la seu del Banc d’Espanya a Palma. En la darrera setmana, l’afluència de clients s’ha multiplicat per cinc, diu l’entitat. Aprofiten els darrers dies abans que, aquest dimecres, acabi el termini per canviar les pessetes a euros.

N’hi ha qui ha fet net els calaixos de monedes, i aprofiten el dia a Ciutat. D’altres que, per la seva feina, havien acumulat una gran quantitat de monedes. I n’hi ha que s’han animat per donar-se algun caprici. Encara queden per canviar a Espanya 260.000 milions de pessetes, o el que és el mateix, poc més de 1.500 milions d’euros. Una xifra que representa només el 3 per cent de les que hi havia en començar a circular la moneda europea.

Els ciutadans que encara en tenguin podran acudir fins dimecres a la sucursal del banc d’Espanya de Palma, entre les 8 i mitja i les dues, sense necessitat de cita prèvia, i amb l’opció que el mateix banc ho ingressi a un compte bancari. Des que ha començat l’any, en aquesta entitat s’han canviat 40 milions de les antigues pessetes a euros.

28/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris