X

Gran incendi al sud Londres que deixa una persona ferida

El foc, que ha provocat una explosicó, ja ha estat controlat per l'àmplia dotació de bombers

28/06/2021

Gran incendi al sud Londres que deixa una persona ferida

Gran incendi a Londes. El foc s’ha declarat aquest dilluns als voltants de l’estació de tren d’Elephant and Castle, al sud de la capital britànica, i almenys una persona ha quedat ferida, segons ha confirmat el London Fire Brigade.

Els Bombers, que han enviat 15 camions i un centenar d’efectius per extingir les flames, han assenyalat en un comunicat que el foc, que s’ha declarat devers les 12.40h, hora londinenca, podria haver-se originat en uns garatges pròxims a aquesta estació.

Tres locals comercials situats sota els arcs que suporten les vies han resultat totalment calcinats, igual que sis vehicles.

Almenys una persona està sent atesa en el lloc dels fets pel personal d’ambulàncies de Londres, afegeix la nota.

El foc ja ha estat controlat i els bombers romandran en la zona durant les pròximes hores per a atenuar qualsevol dels focus que poguessin reactivar-se.

“Hi ha hagut un bon nombre de talls de carrers i estem demanant a la gent que evitin acostar-se a l’àrea i mantinguin tancades les finestres i portes mentre els bombers treballen per a controlar el foc”, ha dit el comandant dels bombers James Ryan.

Segons la policia del districte londinenc de Southwark, es creu que l’incident no és de caràcter terrorista.

El servei d’emergències ha atès almenys 44 crides vinculades al succés.

Segons els nombrosos vídeos penjats per vianants en xarxes socials, pel que sembla s’ha escoltat primer una petita explosió des d’algun lloc de l’interior d’aquesta estació ferroviària.

L’incendi ha ocasionat alteracions en els serveis de trens. Agents de la policia desplaçats a la zona han acordonat el lloc.

28/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris