X

L’ajuda de la Fundació Escribano a la gent gran sense recursos: omplir-los el rebost i fer-los companyia

La iniciativa, anomenada "La Despensa del Abuelo", sorgeix arran de la pandèmia i les necessitats visibles a la societat

28/06/2021

L’ajuda de la Fundació Escribano a la gent gran sense recursos: omplir-los el rebost i fer-los companyia

La Fundació Escribano fa tres mesos que ajuda gent gran sense recursos. Són més d’una vintena d’ancians que amb la seva paga no poden satisfer les despeses, ni tenen prou diners per comprar menjar. A més d’omplir-los el rebost, els fan companyia.

La iniciativa, anomenada “La Despensa del Abuelo”, sorgeix arran de la pandèmia i les necessitats visibles a la societat. El seu fundador, amb la col·laboració dels voluntaris, no dubta a donar un cop de mà.

Cada quinze dies visiten els majors, cal omplir les capses amb aliments de primera necessitat, també mascaretes. Els reben molt agraïts, gràcies a aquestes ajuden passen una mica millor el mes. En José viu amb la seva neta i fill, ocupen un pis perquè no tenen per pagar. Ha estat més de cent dies vivint sota un pont.

Són 20 cases que han de visitar, n’Enriqueta amb la seva paga de 500 euros i la del seu germà, que no arriba als 200, tampoc es pot fer càrrec de les despeses.

De cada vegada són més els ancians que requereixen l’ajuda desinteressada de projectes com aquest. A més d’ajudar els majors, col·laboren també amb els infants i ara les famílies monoparentals.

28/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris