Suïssa elimina França i serà el rival d’Espanya

La campiona del món va dir adeu a l'Eurocopa als finals amb l'errada d'Mbappé

29/06/2021

A Bucarest, França i Suïssa oferiren emoció i espectacle. Seferovic, al minut 15, dona la sorpresa contra la gran favorita. I tot hauria estat encara més difícil per als francesos si al minut 52 Ricardo Rodríguez hagués transformat el penal xiulat per Rapallini. Amb la motivació d’haver salvat una situació més que delicada, França remunta el duel en només dos minuts. I ho va fer amb un nom propi. El de Karim Benzema. El davanter capgira el marcador amb dues dianes. Al 57 empata i al 59, el madridista culmina una gran jugada de Griezmann. A 15 minuts del final, Pogba pareixia sentenciar el matx amb un autèntic golàs amb un gran xut a l’escaire. En aquesta Eurocopa, però, mai no es pot donar el partit per guanyat. Seferovic, al minut 80, completa el seu doblet personal. I al 90 Gavranovic posa el 3 a 3 al marcador. La pròrroga va acabar sense gols i el nom del rival d’Espanya es decidiria a la tanda de penals. Els suïssos transformaren els 5 llançaments, França n’havia fet 4 i era l’hora d’una de les seves estrelles, Kylian Mbappé. Sommer atura el llançament i la campiona del món s’acomiada de l’Eurocopa. Suïssa fa història i es classifica per primera vegada per als quarts de final. Divendres, a Sant Petersburg, s’enfrontarà a Espanya.