X

Creix perillosament la incidència entre els joves d’entre 16 i 29 anys

Ahir, la incidència acumulada a 14 dies era de 228 casos per cada 100.000 habitants en aquesta franja d'edat

29/06/2021

Creix perillosament la incidència entre els joves d’entre 16 i 29 anys

Els joves entre els 16 i els 29 anys, no vacunats, són els que s’infecten en aquest moments. Hi ha un augment generalitzat de la incidència a 14 dies, sobretot a Mallorca i Menorca, i es concentra en la citada franja d’edat.

El portaveu del Comitè autonòmic de malalties infeccioses, Javier Arranz, ha reclamat prudència a la població més jove davant “l’augment generalitzat” de la incidència acumulada a 14 dies que s’està observant en la comunitat autònoma.

Les dades d’avui dimarts 29 de Juny

Segueixen pujant els contagis de Covid a les illes. Salut ha notificat 151 casos nous. Són qautre vegades més que els curats registrats en les darreres 24 hores, són tan sols 35 persones les que han rebut l’alta. I això fa que els casos actius segueixin pujant. Avui freguen els 900, concretament 898 persones passen avui el coronavirus arreu de l’arxipèlag. La taxa de positivitat segueix també per damunt dels valors recomanats, avui és superior al 5 i mig per cent.

“El brot pot ser un preludi de transmissió comunitària”

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz, ha advertit aquest dimarts que “quan hi ha brots, pot ser un preludi de que comenci a haver-hi més transmissió comunitària”. Així ho ha expressat Arranz en una roda de premsa en què ha estat acompanyat per la directora assistencial de el Servei de Salut, Eugenia Carandell. 


Les cinc claus del brot supracomunitari originat a Mallorca

29/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris