X

Uep! Fly començarà a volar el 15 de juliol

Oferirà 10 trajectes interilles cada dia i competirà amb Air Nostrum i Air Europa

29/06/2021

Uep! Fly començarà a volar el 15 de juliol

La nova aerolínia balear Uep! Fly començarà a volar el pròxim 15 de juliol amb 10 vols diaris que uniran Palma amb Eivissa i Menorca.
Es tracta de la tercera aerolínia que entra al mercat regulat dels vols interilles.

Uep! Fly oferirà sis vols diaris entre Palma i Eivissa, i quatre entre la capital balear i Menorca. Volarà amb tres aparells ATR de 68 places que tindran la base a l’aeroport des Codolar. La nova companyia creada en plena pandèmia és una filial de Swift Air i ha contractat 50 treballadors.

L’arribada de Uep! Fly suposarà un increment del 28% de l’oferta de vols entre Mallorca-Eivissa i del 51% en els trajectes Mallorca-Menorca. Segons el Govern, la millor connectivitat de la història.

La nova companyia encara no ha iniciat les vendes, però anuncia ofertes per ser més barats que la competència d’Air Nostrum i Air Europa, en un mercat regulat per l’obligació de servei públic que fixa preus màxims de 28 euros amb el descompte de resident. Uep! Fly preveu oferir, en una segona fase previsiblement enguany, connexions amb aeroports de la Península i, més tard, obrir rutes amb la resta d’Europa.

29/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris