X

Apple Leisure obri a Mallorca un nou hotel de cinc estrelles

L'hotel s'ubica en una casa mallorquina del segle XIV a Llucmajor

30/06/2021

Apple Leisure obri a Mallorca un nou hotel de cinc estrelles

Font: Zoëtry Mallorca

Apple Leisure obre a Mallorca el seu primer hotel de la marca Zoëtry Palma.

AMResorts (la gestora de marques hoteleres del grup nord-americà Apple Leisure Group) i Hotel Investment Partners (HIP) han obert a Mallorca el primer hotel de la marca Zoëtry Wellness & Spa Resorts a Europa , un establiment de cinc estrelles, amb 90 habitacions.

El Zoëtry Mallorca ha estat adaptat per ajustar-lo als estàndards de la marca més luxosa de l’catàleg d’AMResorts, ha informat el grup turístic nord-americà en un comunicat.

L’hotel s’ubica en una casa mallorquina del segle XIV a Llucmajor, que ha estat renovada mantenint l’estil tradicional, combinat amb les comoditats i la modernitat d’un hotel de luxe internacional. L’establiment disposa d’un molí de vent de segle XV, una capella neogòtica i una biblioteca a l’antic celler, així com d’un spa gestionat per la firma cosmètica Natura Bissé.

També té 6 restaurants i bars i ofereix experiències gastronòmiques per assistir al procés creatiu dels xefs de l’hotel i participar en les activitats a l’hort ecològic de l’establiment. El Zoëtry Mallorca té dues piscines exteriors i una climatitzada, gimnàs, dues pistes de tennis amb gespa artificial, un camp de futbol amb gespa natural i pista per córrer.

El president d’ALG per a Europa i d’Estratègia Global d’el grup, Javier Àguila, ha explicat que la inauguració d’aquest hotel “no només reforça la nostra relació estratègica amb HIP, sinó que significa el llançament de la marca Zoëtry a Europa”, dirigida a ” un turisme exclusiu “.

L’hotel compta amb totes les mesures de seguretat sanitàries vigents a l’illa i amb el programa de qualitat, seguretat i higiene “CleanComplete Verification”, recolzat per Intertek Cristall.

30/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris