X

El Mallorca començarà la lliga a Son Moix contra el Betis

La Romareda serà l'escenari del primer partit de la UD Eivissa a Segona

30/06/2021

El Mallorca començarà la lliga a Son Moix contra el Betis

El Mallorca ja coneix quin serà el seu camí a la temporada del seu retorn a Primera Divisió. L’equip de Luis García Plaza s’estrenarà a Son Moix el cap del setmana del 14 i 15 d’agost contra el Betis. El primer viatge, el primer partit fora de casa, serà just una setmana després, a Vitòria, a l’estadi de Mendizorroza contra l’Alabès. I atenció perquè la visita del’Espanyol de Vicentre Moreno a Son Mox serà ben prest. Just a la tercera jornada de Lliga. Per acabar la temporada, dos partits destacats. A la penúltima jornada, el Mallorca s’enfrontarà al Rayo Vallecano, un altre dels nouvinguts a la categoria i acabarà el curs a Pamplona, contra l’Osasuna d’Ante Budimir.

I la gran pregunta és quan jugarà el Mallorca contra els tres grans? Preneu-ne nota: l’any 2022 començarà amb un Mallorca – Barça. Serà el darrer partit de la primera volta de la Lliga. Es jugarà el 2 de gener. A mitjan mes de març, arribarà el Reial Madrid i, just un mes més tard, el conjunt vermell rebrà l’Atlètic de Madrid, el vigent campió de Lliga. La visita, en principi al Santiago Bernabéu, serà relativament prest. A la jornada 6, i entre setmana. El 22 de setembre. I per aquells que vulguin viatjar, atents. La visita al Wanda Metropolitano per jugar contra l’Atlètic de Madrid serà el 5 de desembre, en ple Pont de la Constitució i, en un altre pont, el del primer de maig, tocarà visitar el Camp Nou per jugar contra el Barça.

I una altra de les preguntes: quan es jugaran els clàssics? El Barça – Reial Madrid arribarà a la jornada 10, el cap de setmana del 24 d’octubre i el Reial Madrid – Barça serà a la jornada 29. També en cap de setmana, en aquest cas del 20 de març.

També la UD Eivissa ha conegut avui el seu calendari, el de la seva estrena a Segona Divisió. I debutarà, atenció, a un dels escenaris amb més història de Segona Divisió. Els de Juan Carlos Carcedo jugaran a La Romareda contra el Saragossa, el cap de setmana del 15 d’agost. El primer partit a Can Misses serà contra el Màlaga i la segona visita del campionat serà a Leganés. Els blau cel acomiadaran la temporada contra dos històrics. La penúltima jornada serà contra el Valladolid i acabaran el curs al camp de l’Oviedo.

 

30/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris