X

Tres ferits en dos accidents de trànsit a Eivissa

Un dels accidents s'ha produït a la carretera de Santa Eulària i l'altre a la Platja d'en Bossa 

03/07/2021

Tres ferits en dos accidents de trànsit a Eivissa

Tres persones han resultat ferides en dos accidents de trànsit registrats en les últimes hores a Eivissa, segons ha informat la Policlínica La nostra Senyora del Rosari aquest matí.

Aquesta passada matinada s’ha produït un xoc entre una moto i un vehicle a la carretera de Santa Eulària, en el qual han resultat ferides dues persones que han estat traslladades a la Policlínica a les 2.30 hores.

Un d’ells, el conductor de la moto, espanyol de 26 anys, ha estat donat d’alta amb politraumatismes i cremades als genolls i a les mans. La seva acompanyant, italiana de 22 anys, ha sofert l’amputació d’un dit del peu i traumatismes múltiples i erosions. Roman ingressada en aquests moments a la Unitat de Traumatologia.

El segon accident s’ha produït aquest divendres horabaixa, a la Platja d’en Bossa, quan un motorista de 59 anys ha sofert una caiguda, que li ha provocat fractures múltiples a les costelles del costat dret. El ferit ha estat traslladat a les 14h08 a la Policlínica per una ambulància del 061.

03/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris