Itàlia, rival d’Espanya a semifinals

Els transalpins superaren Bèlgica per 1 a 2

03/07/2021

Dos estils però mateix objectiu arribar a les semifinals de l’Eurocopa. Bèlgica va enyorar la seva estrella, Eden Hazard, mentre que Itàlia es va posar la roba de feina des de l’inici. Encara no s’havia complit el quart d’hora de joc i ja va marcar. El VAR, però, va anul·lar el gol per fora de joc de Bonucci. Bèlgica patia sense pilota però es va agradar al contraatac. Va estar a punt d’avançar-se amb dues ocasions en només 4 minuts però primer De Bruyne i després Lukaku varen topar amb un segur Donarumma. A la mitja hora de joc va arribar, ara sí, el primer d’Itàlia. La defensa belga no encerta a l’hora de treure la pilota de l’àrea i arriba als peus de Verrati. El del París Saint-Germain la deixa per Barella que fa la resta… Està envoltat de 3 homes amb camiseta vermella però en surt victoriós. Abans del descans hi va haver molt de moviment. Itàlia ho continuava provant i fruit de la seva insistència va arribar el 0 a 2. Insigne deixa Telemans enrere i cerca la ubicació precisa per connectar un míssil amb la cama dreta… El marcador va quedar tancat en el temps afegit del primer acte… Di Lorenzo fa penal sobre Doku i Lukaku amb un llençament centrat no falla des del punt fatídic.
Precisament Lukaku, ja al segon temps, va tenir l’empat a les seves botes. El 9 de Bèlgica topa amb Spinazzola… L’Azzurra arribava amb timidesa com en aquesta acció d’Insigne i a l’altra àrea Bèlgica es desesperava… Dimarts a semifinals Itàlia i Espanya es veuran les cares per quarta vegada consecutiva a l’Eurocopa.