X

Dotze hores tancats al ferri de Transmediterrània

Els dos-cents passatgers que viatjaven en el vaixell critiquen les condicions en què estaven i la manca d'informació 

04/07/2021

Dotze hores tancats al ferri de Transmediterrània

Alguns dels passatgers que van quedar ahir, més de 7 hores atrapats a un vaixell, critiquen les condicions en què estaven. Sense ventilació i a conseqüència, gent sense mascareta en els interiors. El ferri ha arribat, finalment, a Barcelona a les vuit del dematí.

Entre set i dotze hores tancats en aquest vaixell. És la situació que van viure dos-cents passatgers que tenien un trajecte fins a Barcelona. Sobre les set de l’horabaixa, l’empresa naviliera els dona l’opció de sortir del ferri o esperar-ne un altre que vindrà a mitjanit per dur-los a la seva destinació. El problema, però, segons els usuaris, no va ser aquest sinó les condicions que hi havia a l’interior.

El ferri havia de sortir a les 12 del migdia de Palma. L’empresa Trasmediterránea, en un comunicat, explica que a conseqüència d’una avaria elèctrica no ho va poder fer. I donen l’opció de fer un transbord a un altre vaixell a mitjanit. També va proporcionar menjar i beguda als passatgers durant l’espera. Els que decideixen quedar al vaixell van estar més de 12 hores a l’interior.

És la una de la matinada i comença el transbord del vaixell. Finalment, els passatgers han arribat a Barcelona a les vuit del matí.

04/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris