X

Es Mercadal suspèn el primer concert de Sant Martí i tots els actes esportius

De moment, manté el mercat de nit però recorda la necessitat de la mascareta

05/07/2021

Es Mercadal suspèn el primer concert de Sant Martí i tots els actes esportius

Els ajuntaments de Menorca tenen la darrera paraula per decidir si es mantenen o suspenen alguns actes, però sempre coordinats amb el Consell. La majoria dels programes de celebracions estiuenques ja preveien capacitats molt limitades, però després del darrer nou brot, ja s’han suspès uns quants actes. Després de Sant Joan, les següents al calendari són les festes de Sant Martí, as Mercadal.

La plaça del Pare Camps des Mercadal no acollirà el pròxim divendres el concert de la banda Volcano. Es posposarà fins que millori la situació sanitària a l’illa. Tampoc no se celebraran els concerts de la banda municipal, que s’han hagut de suspendre els assajos, ni les competicions esportives previstes inicialment al programa. El mercat de nit dels dijous, igual que els de les altres poblacions, es continuarà duent a terme, però es demana que ningú no s’oblidi de la mascareta.
A Fornells, enguany tampoc no hi haurà processó del Carme per l’aglomeració que genera. Està encara per decidir si es celebrarà el concert juvenil de dissabte dia 24, tot i que ja estava programat a un aparcament molt ampli. El format de sopar de vesins serà el mateix de l’any passat.

Cada ajuntament avisarà dels canvis al programa d’actes de les festes patronals mitjançant dels webs i whatsapps municipals.

05/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris