X

Arriba a Palma el primer creuer internacional des de l’inici de la pandèmia

El port rebrà una quinzena d'escales durant el mes de juliol

06/07/2021

Arriba a Palma el primer creuer internacional des de l’inici de la pandèmia

El ‘Costa Esmeralda’, de la companyia Costa Cruceros, ha arribat avui a Palma. És el primer creuer internacional que fa escala al port des de l’inici de la pandèmia. Hi viatgen 3.200 passatgers, de nacionalitat espanyola, italiana i francesa. D’aquests, poc més de 2.000 han decidit fer excursions per diferents llocs de l’illa. Això si, encara sota restriccions. Encara no poden anar per lliure. Les estrictes normes de seguretat marquen el viatge.

Ja abans d’embarcar, els passatgers han hagut de passar diversos controls, per exemple proves d’antígens, controls de temperatura i quarentenes, per crear grups bombolla. Una bombolla que mantenen en les excursions.

Un dels grups de turistes decideix fer una visita per Palma. “En la visita que feim per la ciutat hem de mantenir la bombolla”, ens explica aquesta turista. “No ens podem allunyar, ni comprar on vulguem, perquè Costa Creuers ha posat aquest protocol per la nostra salut”, afegeix.

Una de les botigues on sí que poden comprar algun record és un comerç de venda de perles ubicat aprop de la plaça de Cort.

A més del ¡Costa Concordia’, l”Aida’ inicia escala internacional setmanal al port de Palma. I ho farà d’igual manera a Eivissa a partir del dia 20, juntament amb el Mein Schiff de Tui que recalarà a Vila a partir del 24. Al port de la Savina de Formentera, primera arribada de creuer prevista ara mateix per al dia 22, i a Maó el dia 12. A dia d’avui, uns altres quatre creuers tenen reservat atracar al port maonès fins al 31 d’agost.

El calendari d’atracaments de creuers a Palma s’omplirà a partir de la darrera setmana de juliol, quan, llevat de dimecres, n’arribarà un cada dia.

06/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris