X

L’app per descarregar el Certificat Covid Digital ja està operativa

L'objectiu és facilitar que els viatgers disposin d'aquest document amb el qual acrediten que han estat vacunats, que han superat la Covid o que compten amb una prova amb un resultat negatiu.

09/07/2021

L’app per descarregar el Certificat Covid Digital ja està operativa

L’app per descarregar el Certificat Covid Digital, que ha posat en marxa el Govern, està operativa des d’aquest divendres. L’objectiu és facilitar que els viatgers disposin d’aquest document amb el qual acrediten que han estat vacunats, que han superat la Covid o que compten amb una prova amb un resultat negatiu.

El que han de fer els usuaris interessats a descarregar el document és obrir l’app de l’IB-Salut per demanar cita prèvia. Una vegada dins, s’ha de marcar la casella de “certificat covid digital”. Allà, es poden sol·licitar els tres documents: per la pauta de vacunació, pel resultat negatiu d’una PCR o pel temps que ha passat des del darrer contagi del coronavirus. S’accedeix a través del sistema “Clave” de l’administració pública o el DNI digital i la descàrrega és instantània. També es pot sol·licitar per rebre’l per correu. De moment, l’aplicació només està disponible per a mòbils Android. Hi estarà també per al sistema operatiu IOS en les pròximes hores.

09/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris