X

Ciutadans i PP demanen explicacions a Armengol per l’informe del cas APB

Els investigadors creuen que la presidenta del Govern s'hauria reunit amb Joan Gual de Torrella, uns mesos abans de la seva detenció

09/07/2021

Ciutadans i PP demanen explicacions a Armengol per l’informe del cas APB

Agents de la Guàrdia Civil davant la seu de l'Autoritat Portuària de Balears, a Palma. (Europapress)

Ciutadans i el Partit Popular han exigit explicacions a la presidenta Francina Armengol arran d’un informe de la Guàrdia Civil que, presumptament i segons publica El Mundo, la relacionaria amb el cas de corrupció a l’Autoritat Portuària de Balears. PSIB i MÉS per Mallorca han declinat valorar la informació.

L’existència de l’informe ha estat publicada aquest divendres en exclusiva pel diari ‘El Mundo’. Els investigadors creuen que Armengol s’hauria reunit amb el llavors president de l’APB, Joan Gual de Torrella, uns mesos abans de la seva detenció, i consideren que podrien haver parlat d’assumptes relacionats amb els tripijocs que s’investiguen.

Segons la informació publicada per ‘El Mundo’, la Guàrdia Civil hauria confiscat un document de la secretària de Gual, amb notes manuscrites en les quals es pot llegir ‘Francina’ i un llistat de temes a tractar que, per a la Guàrdia Civil, serien al·lusions a qüestions que s’estaven investigant.

Davant la “gravetat” d’aquestes informacions, el PP ha difós un comunicat en el qual reclama a Armengol que aclareixi aquest assumpte públicament aquest mateix divendres. “No pot passar un minut més sense que la presidenta del Govern doni explicacions”, assenyalen els ‘populars’.

09/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris