X

Pablo Maffeo: “Vull quedar-me al Mallorca molts d’anys”

El nou fitxatge vermell desitja mantenir la categoria per a continuar la propera temporada a Son Moix.

13/07/2021

Pablo Maffeo: “Vull quedar-me al Mallorca molts d’anys”

Pablo Maffeo durant un entrenament amb el Mallorca


 IB3´àudios Escolta Esports 3

La darrera incorporació del Reial Mallorca, Pablo Maffeo, ha declarat al programa d’’Esports 3′ d’IB3 Ràdio que per a ell l’illa i el club mallorquinista són “ideals” per establir-s’hi durant molts d’anys. El lateral català ha explicat que s’ha trobat a un grup “unit” i que l’ha acollit molt bé.

Maffeo ha destacat el compromís, la companyonia i l’actitud com a qualitats que “estaran a disposició del míster per tot el que demani”, a més de les seves característiques ofensives i defensives que pot desplegar tant al lateral com a l’interior i que així ha expressat: “Jo em trob bé jugant. On digui l’entrenador intentaré fer-ho el millor possible”.

A la seva curta edat, 24 anys, Pablo Maffeo ha ressaltat el grau d’experiència que ha recollit en
les seves etapes a Stuttgart, Osca, Girona i Machester City, encara que ha reconegut que li queda molt per madurar i aprendre. El cinquè fitxatge del club vermellenc s’ha obert als micròfons d’’Esports 3′ i ha confessat
la seva simpatia per les seleccions d’Argentina i Itàlia per les arrels paternals que el relacionen amb els països campions de la Copa Amèrica i l’Eurocopa.

13/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris