X

Uep Fly comença a volar avui entre les Illes

Ara son tres les companyies que operen a Balears, després d'Air Nostrum i Air Europa

16/07/2021

Uep Fly comença a volar avui entre les Illes

Avui s’ha realitzat el vol inaugural de la nova companyia Uep Fly, a primera hora del matí, des d’Eivissa a Mallorca. L’aerolinea, filial de Swiftair a Balears, enllaçarà Mallorca, Eivissa i Menorca.

A la Pitiüsa major tendrà la base d’operacions. A Palma, la seu social. Avui els responsables de la companyia han destacat la seva aposta per augmentar la connectivitat interinsular.

La presidenta del Govern ha participat en la inauguració de les operacions de l’empresa i ha subratllat que la incorporació d’una tercera companyia en les operacions suposa un benefici per als ciutadans, tant per l’increment de la connectivitat, com per la probable baixada de preus, a causa de l’augment de la competència.

Amb l’irrupció de Web Fly, les frequències s’incrementen un 28 per cent entre Palma i Eivissa, i un 24 per cent entre Palma i Maó.

Per exemple, per anar de Palma a Eivissa el pròxim divendres 23, passarem de tenir 10 connexions a 13. Per volar de Palma a Menorca, passen de vuit a deu. Quant als preus, Uep arranca amb oferetes de vols a 9 euros amb 50

16/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris