X

Jamie Cullum llueix talent i màgia al Mallorca Live Summer

Él músic britànic va oferir un concert impecable acompanyat únicament del seu piano

16/07/2021

Jamie Cullum llueix talent i màgia al Mallorca Live Summer

De l’explosivitat de Nathy Peluso a la magestuositat que Jamie Cullum va mostrar a l’escenari del Mallorca Live Summer. Era el seu primer concert després d’un any i mig aturat per la pandèmia. “He tocat per als meus moixos, i també per al meu ca, però fa un any i mig que no he tocat davant el públic. Així que estic molt content de torncar per a vosaltres i agraixo molt la vostra presència”, va dir el músic just començar l’espectacle.

Només una veu i un piano i un grapat de cançons. Tres elements que podrien trobar a qualsevol escenari, però que només artistes amb el talent de Cullum poden convertir en armes de destrucció massiva. Amb una veu prodigiosa i una formació pianística i musical que li permet transitar per qualsevol gènere que li vengui de gust, Jamie Cullum, va repassar un repertori extens i eclèctic que ha produït al llarg dels més de 20 anys de carrera.

I amb la llibertat que permet ser l’únic músic sobre l’escenari, Cullum va improvisar i regalar alguns grans clàssics dels seus mestres com ‘Under my skin’, ‘New York, New York’ o Singing in the rain’. Foren prop de 2 hores de concert de música en estat pur, sense artificis. Cançons rodones i una interpretació més que excel·lent deixaren el llistó ben alt per al proper concert que acollirà el festival i que serà avui vespre amb Amaral.

16/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris