X

Els creadors de El Hoyo, Velvet i Polseres Vermelles desvetllen les claus d’un bon guió cinematogràfic

La Jornada Tècnica del Festival de Cinema de Menorca ha treballat aspectes com la importància de les localitzacions com a font d'inspiració

16/07/2021

Els creadors de El Hoyo, Velvet i Polseres Vermelles desvetllen les claus d’un bon guió cinematogràfic

Els convidats a la Jornada Tècnica del festival de Cinema de Menorca han compartit els seus coneixements sobre la importància de les localitzacions, les diferències entre crear una sèrie o una pel·lícula i l’escriptura des d’una perspectiva de gènere. Entre ells, Gema Neira, creadora d’èxits com “Velvet”, “Las chicas del cable”, “Fariña” o “Bajo sospecha”, que assegura que el secret està en la creació dels personatges.

El debat entre guionistes ha tingut lloc durant el matí de la quarta jornada del festival, que continua projectant curtmentratges a Ciutadella i Maó abans de la gala de cloenda i lliurament dels premis, que se celebrarà dissabte en un dels escenaris estrella d’aquesta edició del festival: el pati de Sant Francesc de Maó.

En aquest balcó de la ciutat, les projeccions dels curtmetratges de la secció oficial “Illes en Curt” es complementen amb espectacles i trobades entre cinèfils i alguns noms propis del cinema nacional, com Lola Dueñas o Jan Cornet.

16/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris