X

Detingut per agredir a una treballadora sanitària a Inca

És la segona agressió d'aquest tipus que es produeix en una setmana, en ple ascens de contagis

17/07/2021

Detingut per agredir a una treballadora sanitària a Inca

Un home ha estat detingut per pegar a una treballadora sanitària al centre de salut de So Na Monda, a Inca. És la segona agressió d’aquest tipus que es produeix en una setmana. Els sindicats mèdics denuncien els fets, més ara que tornen a estar desbordats per l’onada de contagis.

Els fets es van produir dijous. L’arrestat, amb cita per consulta mèdica, va accedir al despatx de la doctora abans de l’hora que tenia programada exigint que l’atenguessin. Es va negar a abandonar la consulta i esperar el seu torn.

L’equip mèdic llavors va decidir cridar a seguretat. Moment en què l’individu va amenaçar una de les treballadores sanitàries que hi havia a la sala. Li va pegar i colpejar. L’home, que té 24 anys, ha estat detingut per la Guàrdia Civil.

Dissabte passat ja es va produir una agressió a un altre centre de salut de Palma. La Policia Nacional va detenir un home de 45 anys perquè el metge no li va prescriure el medicament que volia. L’individu li va llençar l’escriptori, li va donar cops i va tirar en terra l’ordinador.

Un guàrdia de Seguretat i un pacient que també va ser colpejat el van reduir fins que va arribar la Policia. Els sindicats mèdics condemnen aquest tipus d’agressions, demanen a l’administració més mesures per aturar aquestes conductes, a un sector que no fa més que treballar per la salut dels ciutadans.

17/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris