X

Els turistes britànics mantenen les seves vacances a Menorca, tot i el semàfor taronja

Només els adults no vacunats hauran de cumplir quarentena en tornar al seu país

17/07/2021

Els turistes britànics mantenen les seves vacances a Menorca, tot i el semàfor taronja

Les declaracions de l’ambaixador del Regne Unit a Espanya en la seva primera visita a Menorca sobre la no afectació del semàfor taronja a l’illa, així es reflecteixen a les zones turístiques eminentment britàniques, com per exemple Punta Prima, a Sant Lluís.

Els turistes anglesos que hi han arribat els darrers dies no canvien els seus plans. Els no vacunats saben que hauran de fer quarantena, però el que volen és gaudir de les seves vacances i el bon temps de l’illa.

Tot i que enguany es veuen més visitants anglesos que l’any passat, la majoria queden a l’hotel en règim de tot inclòs i no gasten com estaven acostumats els negocis d’aquesta zona.

Després del canvi del color del semàfor a taronja, les cancel·lacions als hotels de Menorca han estat mínimes aquesta setmana. Els sector hoteler creu que la clau és aprendre a conviure amb la nova situació i no deixar de lluitar per fer complir els protocols sanitaris als seus clients.

Els hotels menorquins especialitzats en turisme britànic que han obert tenen actualment entre un 70 i un 80 per cent d’ocupació de les places previstes per aquest mercat.

17/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris