X

Una baralla a Platja de Palma acaba amb un jove neerlandès detingut i un altre ferit greu

La brega es va produir la matinada d'aquest dimecres a l'alçada del Balneari 1

17/07/2021

Una baralla a Platja de Palma acaba amb un jove neerlandès detingut i un altre ferit greu

Imatge d'arxiu de la Platja de Palma

La Policia Nacional ha detingut un jove neerlandès de 18 anys implicat en una baralla a la Platja de Palma, en la qual un compatriota de 27 anys va resultar ferit molt greu i va haver de ser ingressat a l’UCI de l’Hospital Universitari Son Espases.

Els fets es varen produir la matinada del passat dimecres, a les 2.20 hores, a l’altura del Balneari 1 de la Platja de Palma, segons ha informat la Policia. A conseqüència de la baralla, cinc turistes van resultar lesionats: tres amb pronòstic lleu, un amb múltiples contusions i pèrdua del coneixement i un cinquè, el de 27 anys, amb caràcter molt greu. Aquest va rebre diversos cops al cap, per la qual cosa encara roman a l’UCI.

El grup d’Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca i, després de nombroses gestions, va aconseguir identificar els suposats agressors. Es tracta d’un grup de turistes que estava de vacances a Mallorca i que tenen entre 18 i 20 anys. Després de saber que la Policia seguia els seus passos, vuit d’ells van avançar la seva tornada a la matinada del dijous. Però ahir divendres, va ser detingut a l’aeroport de Palma un dels joves d’aquest grup que intentava partir. La investigació continua oberta.

17/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris