X

Possibilitats i un futur per als joves menors estrangers no acompanyats

Onze joves amb manco de 29 anys i en risc d'exclusió, participen en un curs de formació per treballar al sector agrari

18/07/2021

Possibilitats i un futur per als joves menors estrangers no acompanyats

Onze joves amb manco de 29 anys i en risc d’exclusió, participen en un curs de formació per treballar al sector agrari. N’hi ha que estan a l’atur i també hi ha menors estrangers no acompanyats, els coneguts com a menes. En aquest curs col·laboren la Cambra de Comerç, la Fundació Diagrama, Unió de Pagesos i l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.

Darreres explicacions amb el professor sobre la manipulació de la maquinària i la millor indumentària que s’ha de duu segons la tasca. En aquesta botiga hi ha tot el material que necessiten per podar i talar. Avui, classe pràctica per demostrar el que han après.

Són onze joves vulnerables. N’hi ha que estan a l’atur i ara podrien treballar al sector agrari. Molt sol·licitat, de fet, cada any venen devers 500 temporers. També hi ha menors estrangers no acompanyats que encara no tenen els 18 anys i ara tenen l’oportunitat de trobar feina al camp.

El curs, que forma part del programa PICE de la Cambra i amb cofinançament europeu, finalitza divendres que ve. Hauran estat gairebé 2 mesos de formació teòrica i pràctica.

18/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris